Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciocnire Ponta - Orban în plenul Camerei Deputaților: 'Eu știam că vă plac restaurantele' / 'Are ochelari de cal'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Camera Deputaților plen Parlament

Liderul Pro România, Victor Ponta, și premierul Ludovic Orban s-au atacat reciproc, luni, în plenul Camerei Deputaților, la dezbaterea „Măsuri de relansare a economiei României şi de atenuare a efectelor negative provocate de epidemia de coronavirus”.

Citește și: 15 motive legale pentru ieșirea din localitate: Guvernul a emis REGULILE din starea de alertă / LISTA COMPLETĂ .

„'It's about economy, stupid!'. Nu vă supărați, nu e ceva personal, așa a zis Bill Clinton”, a declarat Ponta. Fostul premier a continuat:  'Să mă păstrez în nota PNL, aş vrea să vorbesc în nota unui patron de firmă de pompe funebre. Astăzi avem o slujbă de pomenire pentru unele domenii din România'. „Eu stiam ca va plac terasele si restaurantele, v-ati intors deodata impotriva lor. Cred ca e o chestie freudiana”, a mai zis Ponta. Liderul Pro România și-a încheiat discursul cu o intrebare pentru Orban: ”Vă daţi dumneavoastră demisia sau trebuie să vă dăm noi jos?”.

Ludovic Orban a replicat că „probabil antevorbitorul nu a trait in Romania in ultima perioada”. „Are ochelari de cal si nu vrea sa vada realitatea”, a mai spus Orban despre Ponta.

Citește și: Mutare explozivă anunțată de Marcel Ciolacu: Parlamentul nu va intra în vacanță; răsturnarea Guvernului e o variantă .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.