Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu a izbucnit după adoptarea primelor măsuri pentru susținerea românilor: Rușine, pentru asta trebuie să rămână în opoziție

marcel ciolacu sprijin pentru romania

Parlamentul a adoptat primele două măsuri din pachetul ”Sprijin pentru România”, anunță liderul PSD, Marcel Ciolacu. El precizează că Legislativul a dublat valoarea normei de hrană în spitale la 22 lei/zi și a majorat la 3.000 de lei salariul minim în agricultură și industria alimentară, scrie Mediafax.

„Astăzi (miercuri - n.r.), Parlamentul a adoptat primele două măsuri din pachetul ! Am dublat valoarea normei de hrană în spitale la 22 lei/zi și am majorat la 3.000 de lei salariul minim în agricultură și industria alimentară. Ambele măsuri vor intra în vigoare de la 1 iunie. Toate măsurile din acest pachet economic și social vor fi aplicate exact cum au fost anunțate. Românii, agricultura și economia românească au nevoie de soluții și de sprijin pentru a trece cu bine peste această criză, nu de contre politice”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Citește și: Gabriel Zetea sare ca ars: Prezentarea măsurilor sociale de către Ciucă și Ciolacu nu a fost o regie prea bună

El are un mesaj și pentru cei care au criticat programul „Sprijin pentru România”.

„Iar celor care au atacat sau criticat acest program, le reamintesc că nu au fost în stare să prezinte nicio soluție alternativă. Doar au criticat Guvernul, dar nu au propus nimic în loc. PS: Miniștrii USR ai Sănătății au găsit 780 de milioane de euro pentru a cumpăra zeci de milioane de doze de vaccin, cu mult peste necesar, însă nu au găsit resurse să asigure o masă decentă pacienților din spitale. Rușine!! De asta trebuie să rămână în opoziție”, conchide Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.