Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu anunță că Negoiță nu poate să fie candidatul comun la Primăria Capitalei (video)

Robert Negoiță PSD

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că în urma discuției cu liderul PNL Nicolae Ciucă au convenit că primarul sectorului 3, Robert Negoiță, care s-a oferit să candideze la Capitală dacă se retrage Cătălin Cîrstoiu, va fi susținut în continuare doar pentru primăria de sector.

„Eu acum am vorbit la telefon cu dl Nicolae Ciucă înainte de această conferință de presă. Dl Robert Negoiță e candidatul comun al alianței pentru Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne. Dl Negoiță a avut discuție și cu mine, pe urmă și cu dl Ciucă, lucrurile nu s-au făcut pe ascuns. Există o comunicare foarte bună între mine și dl Ciucă”, a declarat Ciolacu.

„Eu mă bucur mult că dl Negoiță a văzut un eventual impas și s-a oferit să fie candidatul comun. Considerăm și eu și dl Ciucă că dl Negoiță este un candidat foarte bun la sectorul 3”, a adăugat liderul PSD.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a declarat joi că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliţiei PSD-PNL dacă "partidul o va cere", în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu îşi va retrage candidatura.

Analize și variante

„Bucureştiul este capitala ţării, în ultimii 4 ani Bucureştiul a suferit foarte mult de subdezvoltare şi cred că noi trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate şi trebuie să ne luptăm cu toate forţele pentru Bucureşti. În consecinţă, da, chiar dacă până acum am refuzat categoric, atâta vreme cât partidul o va cere şi decizia va fi luată, eu nu mai refuz", a afirmat Negoiţă.

Robert Negoiţă a mai spus că au fost prezentate "nişte analize care nu arătau foarte favorabil" în ce îl priveşte pe Cătălin Cîrstoiu, motiv pentru care "au fost aceste întâlniri nenumărate şi lungi, complicate" în ideea de a găsi soluţia pentru "această problemă".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.