Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu anunță ce s-a convenit în ședința coaliției de aseară: 'Urmează ca ministerul de Finanţe şi ANAF-ul să facă simulări'

Inquam Photos / George Calin
marcel ciolacu parlament

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat, joi, despre şedinţa coaliţiei din urmă cu o zi, că a fost o şedinţă tehnică şi aplicată cu mai mulţi reprezentanţi din administraţia centrală, preşedinţi de agenţii, pentru a face agenda deciziilor care vor fi luate săptămâna viitoare. El a precizat că s-a convenit să fie alocată suma de 3 miliarde de lei pentru deduceri şi în funcţie de această sumă, Ministerul de Finanţe şi ANAF-ul să facă simulări.

Marcel Ciolacu a afirmat, despre şedinţa coaliţiei de miercuri, că a fost o şedinţă tehnică şi aplicată cu mai mulţi reprezentanţi din administraţia centrală, preşedinţi de agenţii, pentru a face agenda deciziilor care vor fi luate săptămâna viitoare.

„Toate aspectele urgente au fost discutate, ieri, în această şedinţă de lucru a coaliţie. Nu neapărat când avem şedinţă de coaliţie luăm imediat şi soluţii”, a spus Ciolacu.

Despre deduceri, el a arătat că specialiştii au precizat că este nevoie de introducerea acestor plafoane, pentru că se pleacă de la suma pe care poţi să o aloci pentru aceste plafoane.

„În acest moment, s-a convenit să fie alocată suma de 3 miliarde de lei şi în funcţie de această sumă, urmează ca ministerul de Finanţe şi ANAF-ul să facă simulări”, a spus el, arătând că este vorba de deduceri pentru cei cu venituri mici şi medii.

Liderul PSD a precizat că decizia finală va fi luată săptămâna viitoare.

„Categoric, până la data de 1 (iulie, nr), Ordonanţa de Urgenţă va fi dată, ca să ne încadrăm în predictibilitatea cerută de toată lumea, şi de mediul de afaceri”, a mai spus Ciolacu.

Despre noua taxă de solidaritate, Ciolacu a spus că ”era vorba de o taxă direcţionată către sănătate şi învăţământ”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.