Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scenariu incendiar lansat de șeful PSD în scandalul BMW-urilor: Guvernul este ținta unui 'mașinării' căreia i-a căzut victimă și Victor Ponta (Video)

Facebook
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, la podcastul EVZ, întrebat despre scandalul legat de achiziția a 300 de autoturisme BMW de către Ministerul de Interne, că asistăm la „aceeași mașinărie, aceeași șmecherie” care a avut loc în fostul mandat de premier al lui Victor Ponta.

Redăm mai jos dialogul integral:

Jurnalist: - Cum vedeti scandalul cu BMW-urile?

Marcel Ciolacu: - Nu cunosc detalii, nu m-am interesat. Cred ca trebuie Curtea de Conturi sa intre, cine e indreptatit, sa faca lumina cat mai repede pentru ca este un scandal care afecteaza un minister important din Romania, cel mai important minister pe timp de pace. Este un atac asupra unui minister foarte important care poate duce la o destabilizare a statului roman si a ordinii publice, este o suspiciune de coruptie, mai mult este si o problema a coalitiei. Va aduceti aminte cand era Victor Ponta? Cum era, dottore, nu? Care era atacul?

- Ca e plagiator

- Si ce mai era in partea cealalta?

- Sebi Ghita cu contractele cu statul, cu hotiile.

- Ati vazut? Ce avem acum? Acelasi atac la premier, da? Si pe partea cealalata ce sunt? Contractul cu BMW-ul, nu?

- Deci Coldea

Nu stiu. Dvs il cunoasteti pe Coldea? Eu nu. Cand s-a intamplat acel lucru cu Victor Ponta? Cu doi ani inainte de alegeri. Cand se intampla acum acest lucru? Ministrul de Interne, dl premier, trebuie sa cheme neaparat, toata lumea sa controleze, rapid sa dea, sa spuna exact ce s-a intamplat, mai ales ca sunt jumatate din bani europeni. Toate lucrurile trebuie sa se lamureasca rapid. Rapid!

Repet, e acelasi tablou pe care l-am avut in vremea lui Victor Ponta. Aceeasi masinarie, aceeasi smecherie si aceleasi atacuri.

- S-au schimbat personajele doar

- Nu a inventat nimeni apa calda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.