Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Marcel Ciolacu dă vestea zilei: România va avea printre cele mai mari creșteri economice din UE

Guvernul Romaniei
Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că şi în acest an România va avea printre cele mai mari creşteri economice din Uniunea Europeană. El a răspuns astfel, întrebat de presă despre faptul că FMI a revizuit în scădere creşterea economică a României şi dacă măsurile fiscale asumate de Guvern au jucat vreun rol în această decizie.

"În primul rând, nicio măsură fiscală, după cum bine ştiţi, nu e în vigoare. Deci, cum să joace un rol când nu sunt în vigoare? Nu e prima oară. Întotdeauna, în fiecare an, FMI şi Banca Mondială vin şi estimează mai puţină creştere economică. Eu cred că şi anul acesta România va fi între primele ţări cu creştere economică din Uniunea Europeană. Chira sunt ferm convins de acest lucru, fiindcă tot timpul anunţăm apocalipsa, dar întotdeauna ne încadrăm în primele trei state cu creştere economică. În schimb, este o creştere economică foarte sănătoasă, pentru că este o creştere economică pe investiţii, atragere de fonduri europene. (...) Eu rămân în zona optimistă, nu foarte optimistă, dar cu o economie stabilă", a explicat Ciolacu.

Şeful Executivului a participat la lansarea campaniei "Cumpără Româneşte", proiect iniţiat şi susţinut de Partidul Social Democrat. Evenimentul a fost organizat la compania Procema RWP SA din oraşul ilfovean Jilava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.