Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REPLICĂ tăioasă a lui Marcel Ciolacu pentru CSM: 'Iertați-mă, îmi pare rău, nu vă supărați, dar există o limită totuși' / VIDEO

PSD
Marcel Ciolacu

Criticat de secția pentru procurori a CSM pentru afirmațiile despre ancheta alegerilor din Sectorul 1, liderul PSD Marcel Ciolacu nu și-a retras cuvintele, ba chiar și-a întărit punctul de vedere spunând că în joc este democrația.

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a transmis joi că „a luat act cu îngrijorare de declarațiile președintelui Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu”, potrivit cărora „justiția nu își face datoria în privința primarului sectorului 1”, „nu mai are rost să mai așteptăm de la vreun magistrat vreo decizie”.

  • „Am vazut ca am fost certat de CSM. Imi pare rau, fac parte din politicienii care nu au discutat niciodata o decizie a unui magistrat, fie judecator, fie procuror. Acea declaratie a venit in contextul in care ca am spus ca sustinem orice actiune cetateneasca (de demitere a primarului Sectorului 1) pentru ca nu avem o decizie a unui magistrat (in ancheta privind o eventuala fraudare a alegerilor). Dar dupa ce am vazut cu totii filmele cu ce s-a intamplat in birourile electorale de sector, toti de-a valma, cu rucsac, cu sacose, cum luau din saci, cum plecau cu documente, iertati-ma, imi pare rau, ma adresez si CSM, nu va suparati pe noi, exista o limita totusi. Daca lasam lucrurile nesanctionate la Sectorul 1, democratia are de suferit, nu un partid, inseamna ca noi nu mai suntem un stat democratic”, a reactionat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.