Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: A fost o greșeală candidatura lui Dăncilă la prezidențiale. PSD trebuia să fie mai curajos. Candidat comun cu ALDE sau independent, variante mai bune

Inquam Photos/ Octav Ganea
Viorica Dancila Marcel Ciolacu

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminica la Antena 3 ca Viorica Dancila a gresit cand a decis sa candideze la alegerile prezidentiale, ca PSD trebuia sa-si asume decizii „mai curajoase” si ca erau variante mai buna un candidat comun PSD-ALDE dar si un independent:

  • „Decizia Vioricai Dancila sa candideze a fost gresita. Cand esti presedinte PSD, iti asumi deciziii, dansa a decis sa candideze. Cu adevarat dansa era cea in masura sa spuna ca eu nu candidez chiar daca dvs. imi cereti
  • PSD ar fi trebuit sa fie mult mai curajos. A fost un pic de conservatorism, ne-a fost frica sa luam niste decizii mai curajoase. Ne aflam intr-o alianta in momentul acela, aveam o alianta cu dl Tariceanu. toate deciziile astea au influentat alte decizii, a fost o sarabanda de greseli. Candidat comun, poate si candidat independent.
  • PSD nu a reusit sa treaca peste orgoliul sa aiba propriul candidat.
  • PSD a sapat la santul lui”

Citește și: Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.