Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu 'desființează' Guvernul Orban: 'Pentru interesele lor electorale meschine sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor'

PSD
Marcel Ciolacu

Atac devastator al liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu la adresa Guvernului Orban, pe care îl acuză de blocarea unui proiect vital pentru Bucureșteni, doar pentru că a fost inițiativă social-democrată. Ciolacu spune că smulgerea celor 110 hectare din proprietatea Sectorului 5 are ca și consecință privarea bucureștenilor de cel mai mare proiect de regenerare urbană. Liderul PSD condamnă modul în care Guvernul Orban a înțeles să ia această măsură împotriva intereselor bucureștenilor care aveau atâta nevoie de miile de locuințe, sala polivalentă, maternitatea și drumul cu patru benzi. Ciolacu avertizează că nu va abandona lupta și că-l va sprijini pe Daniel Florea să ducă la bun sfârșit acest proiect de regenerare urbană atât de important pentru locuitorii Capitalei.

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state

„Atât de jos au putut ajunge! Pentru interesele lor electorale meschine, Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor.

Cel mai mare proiect de regenerare și dezvoltare urbană a Capitalei din ultimii 30 de ani este blocat în mod cinic pe ultima sută de metri de Iohannis și Guvernul PNL!

O investiție de peste 1,8 miliarde de euro, în colaborare cu Banca Mondială, BERD și cu alte instituții de prestigiu internaționale. Un proiect pentru care existau toate avizele necesare și care ar fi trebuit demarat în câteva săptămâni. Un proiect care ar fi însemnat mii de locuințe pentru tineri, sală polivalentă, maternitate, bazin olimpic, dar și un drum modern care ar fi ajutat la decongestionarea traficului și reducerea poluării.

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

De ce l-au blocat?! Simplu: pentru că e făcut de administrația #PSD. De aceea, Guvernul și-a luat terenul înapoi în ultima clipă, iar Iohannis a contestat la CCR o lege care ar fi dat cale liberă construirii unui drum cu 4 benzi și linie de tramvai.

Asta demonstrează cât de mult le pasă de bucureșteni!!!

Lucrurile nu vor rămâne însă așa! Îl voi sprijini cu toată forța pe Daniel Florea, primarul sectorul 5, prin toate mijloacele legale, astfel încât bucureștenii să beneficieze de acest proiect”, a scris liderul interimar al PSD pe pagina de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.