Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, întrebat despre o remaniere: N-am auzit de niciun scandal în interiorul echipei guvernamentale

Inquam Photos / George Calin
ciolacu, guvern

Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Brăila, răspunzând unei întrebări referitoare la o posibilă remaniere, că o analiză a activităţii miniştrilor are loc săptămânal şi lunar, iar în ultimul an de când este în funcţie nu a auzit de vreun scandal în interiorul echipei guvernamentale, ceea ce reprezintă o premieră în România, conform Agerpres.

"Analiza miniştrilor este săptămânală şi lunară. Normal, de exemplu săptămâna viitoare - împreună cu domnul Adrian Câciu şi cu ministrul Finanţelor deja am avut o întâlnire premergătoare - urmează să am o discuţie cu fiecare ministru, cu fiecare instituţie, în ceea ce priveşte PNRR-ul şi evoluţiile care sunt pe fiecare jalon. Deci o dinamică, nu e o analiză, ne-am strâns şi hai să vedem ce cap tăiem. De ce sunt foarte mândru? Cu toate că este un guvern de coaliţie, format din PSD şi PNL, în acest an de zile de când sunt prim-ministru n-am auzit de niciun scandal în interiorul echipei guvernamentale. Chiar e o premieră pentru România şi sunt foarte mândru de acest lucru", a declarat Marcel Ciolacu, el fiind întrebat dacă am putea asista la o remaniere înainte sau după alegeri.

Totodată, premierul a punctat că românii aşteaptă un climat de construcţie şi dezvoltare, nu scandaluri.

"Cred că asta aşteaptă românii, să fie un climat de construcţie şi dezvoltare, nu de scandal. Îmi pare rău, nu dăm foarte multe breaking news-uri, dar avem cu carnea de miel, într-o lună vorbim iar de carnea de Crăciun şi gata", a adăugat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.