Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, după ce cazurile Covid-19 au explodat: 'Președintelui și premierului le pasă strict de soarta găștii lor politice, iar restul românilor pot să moară'

jurnalul
Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, se arată revoltat de modul în care Guvernul și președintele României au gestionat valul patru al pandemiei.

„”Parteneriatul” neconstituțional Iohannis-PNL a îngropat România în valul 4!

Au pierdut vremea toată vara. Unul la golf și ceremonii cu papion, iar altul saltimbanc în campania internă a PNL. Ce paturi ATI, ce testare, ce vaccinare?! Iohannis și Cîțu au stat relaxați și au tăiat frunze la câini, iar astăzi România este din nou total nepregătită în fața valului 4 al pandemiei.

Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri, este doar începutul. Situația va degenera în zilele următoare.

În toate aceste luni, Cîțu, Rareș Bogdan și alți apropiați ai Cotroceniului au tot invocat ”parteneriatul” Iohannis-PNL, prezentat drept temelia guvernării lor. Azi, ne dăm seamă că acest parteneriat- paralel total cu Constituția, înseamnă, de fapt, abandonarea țării! Președintelui și premierului le pasă strict de soarta găștii lor politice, iar restul românilor pot să moară în tăcere. Iohannis nu conduce România, ci doar marea caracatiță liberală care a acaparat toată administrația statului!

Românii și-au dorit un președinte echidistant și s-au pricopsit cu unul tot mai distant față de țară și față de viața oamenilor ei.

PSD are un singur parteneriat: cu românii!”, a spus Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.