Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu îl spulberă pe Cîțu din cauza organizării Congresului PNL: 'Siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii'

jurnalul
Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că organizarea Congresului PNL cu 5.000 de oameni într-o singură sală, deşi infectările cu SARS-CoV-2 au explodat, reprezintă un "afront uriaş" la adresa românilor.

"Guvernul Cîţu siluieşte cum vrea legea în interes politic, dar le cere românilor să accepte restricţii tot mai severe. Este o dublă măsură flagrantă care va avea ca efect şi mai puţină încredere în guvernanţi", a scris Ciolacu, joi, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că, anul trecut, PSD a organizat congres online în pandemie şi "a făcut eforturi uriaşe să respecte toate prevederile legale".

"Am redus masiv numărul de delegaţi; am folosit mai multe spaţii interioare şi exterioare din ţară conectate prin internet; am stat mai puţin de 20 de persoane în aceeaşi sală. Acum, PNL face orice să fie deasupra legii. 5.000 de liberali ignoră normele sanitare, cu riscul de a răspândi virusul în toată ţara. În România revine carantina, magazinele se închid din nou la ora 18,00 sau 20,00, iar Cîţu, Orban, Gorghiu şi Rareş Bogdan au un singur gând - cum să numere voturile. Restul ţării a reînceput să numere zilnic morţii de COVID", a adăugat Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.