Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu l-a 'ras' după două zile - Hairstylistul vedetelor, dat afară din conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc

Facebook
cristian pascu

Premierul Ciolacu a semnat decizia de revocare a lui Cristian Pascu din funcția de vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Acesta fusese numit în urmă cu două zile, numirea fiind criticată pentru că Pascu s-a consacrat ca hairstylist, fără legătură cu domeniul de activitate al CNJN.

Liberalul Cristi Pascu, consilier local în Sectorul 6, este cunoscut ca hairstylist, având o afacere de succes în domeniu. Pascu a obținut o diplomă de coafor, a terminat Dreptul la o universitate privată, a fost prezentator TV la Euforia TV, un post de divertisment deținut cândva de Sorin Ovidiu Vîntu. Pascu este cunoscut drept hairstylistul vedetelor, având numeroase apariții în presa tabloidă.

Nicolae Ciucă a apărat numirea făcută la propunerea PNL, considerând că experiența de antreprenor îl recomandă pe Pascu pentru această funcție.

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc sau ONJN este o instituție în subordinea Ministerului Finanțelor Publice. A fost înființat în luna aprilie 2013, prin Ordonanța de Urgenta nr. 20/2013. În acest fel Guvernul României a promovat un principiu european care permite gestionarea unică a domeniului jocurilor de noroc în România, fiind pentru prima oară când autorizarea, controlul și monitorizarea jocurilor de noroc sunt realizate de o singură instituție.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.