Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: Niciun euro din PNRR nu va fi pierdut. Singurii bani pe care i-am pierdut a fost miliardul de euro pe vaccinuri luate de miniștrii USR

PSD
Marcel Ciolacu

Președintele PSD a dezmințit scenariile avansate cu privire la o posibilă intenție a Guvernului de a renunța la jalonul din PNRR referitor la reforma pensiilor speciale.

”Cu certitudine, vă spun că niciun euro din PNRR nu va fi pierdut. Este prioritatea coaliției, a actualului Guvern și a viitorului Guvern. (....) Singurii euro care sunt pierduți  și aruncați pe Apa Sâmbetei sunt un miliard de euro cumpărate vaccinuri de către miniștrii USR. În schimb, în rest, România până acum, de când avem PNRR, de când avem fonduri europene, am văzut că din exercițiul trecut s-au recuperat foarte multe sume”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a precizat că reforma pensiilor speciale va fi îndeplinită și că România va depune la timp cererea de plată numărul 3, în valoare de peste 3 miliarde de euro.

Marcel Ciolacu: Niciun euro din PNRR nu va fi pierdut

”Ne trebuie o abordare corectă și să îndeplinim jalonul și nu se pierde niciun euro. (...) Cred că de aproape patru ani de zile cu toții considerăm că este nevoie de o reformă a pensiilor speciale, total îndreptățită. Până acum, abordarea în ce privește pensiile speciale a fost una electorală. Nimeni nu a avut o abordare, niciun partid politic, o abordare corectă, să rezolve odată pensiile speciale. Până duminică stabilim în Coaliție amendamentele.  Ele vor fi depuse luni, legea trece de Senat săptămâna viitoare și vine la Camera Deputaților. Domnul Budăi, domnul ministru de la Fonduri, miniștrii de resort de la Justiție, Interne, Apărare vor merge și vor discuta cu Comisia forma care a trecut prin Senat.”, a mai declarat Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.