Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu, primul atac direct la Dragnea: Să încerci din cauza anumitor frustrări să îți creezi partid, mi se pare prea mult

ziare.com
Marcel Ciolacu Liviu Dragnea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Radio Guerrilla că a avut și are discuții cu toți foștii președinți ai PSD, mai puțin cu Liviu Dragnea.

„N-am avut această plăcere nici cât a fost închis și nici după”, a spus Ciolacu.

Referitor la faptul că Liviu Dragnea ar putea să-și facă partid, Ciolacu a spus că e cel mai portivit este să anunțe el sau Codrin Ștefănescu.

Ar fi al treliea președinte PSD care și-ar face partid că și Mircea Geoană și-a făcut un partid și Victor Ponta. Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește”, a spus liderul PSD.

„Să încerci din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri alea tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru indiferent ce se va întâmpla. Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă”, a mai spus Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.