Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - Marcel Ciolacu, în BPN PSD, despre starea de alertă: Vom vota cu totul altceva decât ce vrea Guvernul. Vom reglementa o stare intermediară

Facebook
marcel ciolacu

Conducerea colectivă interimară a PSD discută, joi, la sediul central al PSD, despre calea de urmat după 15 iunie când se termină starea de alertă. Guvernul și președintele Klaus Iohannis vor prelungirea stării de alertă, motivul invocat fiind că virusul încă se răspândește în societate, apar noi focare și e nevoie de un cadru legal care să permită luarea de măsuri în cel mai scurt timp. Social-democrații nu sunt de acord și discută în BPN despre o altă soluție juridică: o „stare intermediară” între starea de alertă și „normalitate”.

Surse din PSD au declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO că liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, le-a zis liderilor centrali ai partidului, în ședința BPN:

  • „PSD nu va vota starea de alerta propusa de Guvern. Nu-i intereseaza sanatatea oamenilor, nici nivelul lor de trai, ci doar vor sa se foloseasca de acest instrument ca sa fure cat mai mult. Gata cu jaful din bani publici. Gata cu bataia de joc la adresa bolnavilor. Spitalele trebuie redeschise. Prin urmare, PSD va vota cu totul altceva decat ce vrea guvernul. Spre deosebire de ei, noi suntem responsabili. Vom reglementa o stare intermediara care sa asigure tranzitia catre normalitate. O perioada limitata de timp care sa contina strict masuri pentru protejarea sanatatii oamenilor si nimic mai mult. Autoritatile trebuie sa dispuna punctual masuri de siguranta acolo sunt probleme”.

Citește și: Rareș Bogdan: Undeva la 36% din populație mai susține restricțiile. Poate fi tragic pentru un partid .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.