Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rareș Bogdan: Undeva la 36% din populație mai susține restricțiile. Poate fi tragic pentru un partid

rares bogdan

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a apreciat marți la Digi24 că prelungirea stării de alertă este o măsură care poate dăuna electoral PNL-ului, însă președintele Klaus Iohannis a ales această cale între „voturi” și „responsabilitate”.

„Eu ma astept la foarte multa responsabilitate si de la stanga esichierului politic. Avem cateva cazuri triste ca Israelul, unde dupa ce s-au deschis gradinitele si scolile, la doua saptamani a fost nevoie sa le inchida la loc (...) Intre responsabilitate si voturi, presedintele a ales responsabilitatea. E frumos ce a zis dl Ponta, ca fiecare sa fie responsabil...eu mizez pe faptul ca cei care nu inteleg trebuie sa primeasca reglementari suplimentare”, a zis Rareș Bogdan.

PNL pierde voturi prin aceste masuri?, a fost intrebat liberalul. „Sa stiti ca daca situatia s-ar pune asa, cand s-a decretat starea de urgenta sustinerea era de 93%, dupa o luna era 68% sustinere, cand s-a instituit stare de alerta sustinerea era doar 48% si azi sustinerea este sub 40%, undeva la 36%. Un partid poate pierde voturi, poate fi tragic pentru partid”.  El a adăugat că indiferent de riscurile electorale, liberalii vor pune mereu sanatatea populatiei pe primul loc.

Citește și: SURSE - Miza ascunsă a moțiunii de cenzură: PSD se teme de o migrație a aleșilor locali .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.