Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu reacționează la afirmațiile premierului: Ziua şi nerozia la Cîţu. Se năpusteşte să distrugă programele introduse de PSD

Facebook
Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a acuzat Guvernul că nu susţine fermierii români şi vrea să distrugă programele naţionale introduse de PSD, precum Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci, iar apoi se miră de ce deficitul bugetar este „până la cer”, iar românii consumă alimente de import în proporţie de 80%, potrivit News.ro.

„Ziua şi nerozia la Cîţu! Să desfiinţezi toate proiectele adoptate în guvernarea PSD pentru susţinerea agriculturii româneşti pe motiv că sunt aprobate de Dragnea denotă o minte total tulburată, dar şi foarte mult tupeu.

Voi şi guvernul vostru de incompetenţi în frunte cu ministrul Oros aţi eşuat catastrofal! NU aţi luat nici măcar 1 EURO pentru irigaţii prin PNRR! Voi n-aţi dat subvenţiile, integral şi la timp, şi nu aţi acordat nicio despăgubire fermierilor afectaţi anul trecut de calamităţi! Voi vreţi să schimbaţi şi legea PSD prin care interziceam vânzarea terenurilor către străini!

Acum vă năpustiţi să distrugeţi până şi programele naţionale introduse de PSD, care au fost de un real ajutor pentru fermierii români: Tomata, Usturoi, Lână, fermele de porci etc. Dar vă miraţi apoi că aţi dus deficitul până la cer şi că românii mănâncă 80% din import?!

Un premier total decuplat de realitate, dar bântuit de tot felul de fantasme, şi un ministru al Agriculturii care nu înţelege pe ce lume trăieşte nu pot înţelege nevoile agriculturii şi societăţii româneşti.

PSD va continua să fie alături de fermierii români pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru protejarea agriculturii româneşti, a produselor autohtone şi a locurilor de muncă din acest domeniu!”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.

Declarația lui Ciolacu vine în contextul în care Florin Cîțu, premierul României, spune că proiectele elaborate de Liviu Dragnea pentru susținerea Agriculturii românești trebuie să fie lăsate urgent fără finanțare.

"Aș vrea să văd că proiectele aprobate de Dragnea în Parlament care nu dau roade nu mai primesc finanțări. Putem aloca bani pentru motorină, dar nu vreau să mai văd finanțate acele proiecte", a declarat Florin Cîțu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.