Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu: România produce; din ce în ce mai mult şi mai bine

Radu Pop
captura foto
Marcel Ciolacu conferinta PSD 9 aprilie 2024

Premierul Marcel Ciolacu a vizitat, vineri, Şantierul naval de la Brăila şi o fabrică cu 700 de angajaţi din municipiu, el arătând că, pentru ca România să se dezvolte, este nevoie de infrastructură şi învăţământ dual pentru a pregăti personal calificat, iar ''în ambele investim miliarde de euro din bani europeni şi guvernamentali'', conform Agerpres.

''România produce! Din ce în ce mai mult şi mai bine. Închideţi televizoarele când mai vedeţi tot felul de persoane care vă mint cu neruşinare că nu se mai produce nimic în ţară. Doar astăzi am fost la şantierul naval din Brăila, unde lucrează 1.350 de salariaţi, şi într-o fabrică cu 700 de angajaţi, a cărei producţie este aproape integral pentru export. Şi vă spun sincer că am fost impresionat de munca oamenilor de aici, de cât de pregătiţi sunt şi cu câtă pasiune îşi fac meseria'', a scris Ciolacu, pe Facebook.

El este de părere că s-au sărit etape importante de dezvoltare în ultimii 20 de ani.

''Am sărit etape importante de dezvoltare în ultimii 20 de ani. Dar, ca să continuăm să ne dezvoltăm şi să producem mai mult, avem nevoie de două lucruri: infrastructură şi învăţământ dual pentru a pregăti personal calificat. În ambele investim miliarde de euro din bani europeni şi guvernamentali. Suntem pe drumul cel bun!'', a mai afirmat şeful Guvernului.

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, se află vineri la Brăila. Acesta a vizitat fabrica Glorious Lighting şi şantierul naval Vard.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.