Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu:Simonis nu poate să aibă funcţie în grup cât timp nu susţine punctul de vedere al partidului

Marcel Ciolacu

Liderul grupului deputaţilor PSD Marcel Ciolacu a declarat luni că Alfred Robert Simonis nu mai poate ocupa o funcţie în grup cât timp nu susţine punctul de vedere al partidului de a susţine moţiunea de cenzură.

"E o decizie normală. În Comitetul Executiv al partidului s-a hotărât că vrem să mergem cu moţiune de cenzură pentru îndepărtarea Guvernului. Dânsul nu poate să aibă o funcţie în grup cât timp nu susţine punctul de vedere al partidului, este un lucru cât se poate de normal. S-a exprimat public că nu votează moţiunea şi s-a luat în consecinţă hotărârea normală. Cred că nici domnul Simonis nu s-a supărat, fiindcă asta este politica, nu poţi să stai în grup, grupul va susţine moţiunea şi tu să nu susţii moţiunea", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

Întrebat câte semnături are coaliţia de guvernare pentru moţiune, Ciolacu a spus că sunt 245, adăugând că speră ca la moţiune să fie peste 250 de voturi pentru. Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor a propus ca deputatul de Timiş Alfred-Robert Simonis să nu mai ocupe funcţia de secretar al grupului, acesta urmând să-şi păstreze calitatea de membru de partid. "În cadrul Biroului permanent s-a primit o informare din partea grupului PSD că domnul deputat Simonis Alfred-Robert nu mai ocupă funcţia de secretar al grupului, dar îşi păstrează în continuare calitatea de membru al PSD. În cadrul Biroului Permanent a venit o informare punctuală, deci este decizia grupului. Această decizie s-a luat în interiorul liderilor de grup", a precizat luni secretarul Camerei, Ioana Bran, după şedinţa Biroului permanent, conform Agerpres.

Întrebată dacă acest lucru are legătură cu moţiunea de cenzură, Bran a spus că subiectul nu a fost discutat în cadrul Biroului permanent. Plenul Camerei Deputaţilor urmează să fie informat în legătură cu schimbarea produsă în conducerea grupului PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.