Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu și Șoșoacă s-au jignit pe holurile Parlamentului: 'Mincinoasă ordinară!' / 'Linge-i clanța Americii'

InquamFOTO/Octav Ganea
sosoaca

Premierul Marcel Ciolacu (PSD) și senatoarea independentă Diana Șoșoacă s-au jignit, luni, pe holul Camerei Deputaților, după votul final privind eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor.

Ciolacu susținea o conferință de presă în care o acuza pe Diana Șoșoacă de „căpușarea” evenimentelor naționale pentru că în ziua drapelului național a fluierat îndelung în plenul reunit și a făcut zgomot inclusiv cu un clopoțel, după ce și la ședința destinată sărbătorii Zilei Naționale, de 1 Decembrie, Șoșoacă a făcut scandal în Parlament.

Premierul a spus că Șoșoacă a fost la ambasada Rusiei unde „nici n-a fluierat, nici n-a urlat”, dar în Parlamentul român„de 1 Decembrie este circ, de Ziua Drapelului este circ, este un atac la statul roman”.

„Este un personaj care stă în ambasada Rusiei si nu face niciun scandal dar vine si capuseaza orice eveniment important pentru Romania si romani. Este o provocare”, a spus Ciolacu despre Șoșoacă.

Senatoarea, care se afla pe hol, a auzit ce spunea premierul și a intervenit peste acesta. „Du-te la ambasada Rusiei!”, a îndemnat-o Ciolacu.

„Du-te la America si linge-i clanta!”, i-a raspuns Șoșoacă.

„Doamna, sunteti o mincinoasa ordinară”, a continuat premierul. „Vedeti-va de limbaj, sunteti un grobian care nu a muncit in viata lui. Ai vandut tara americanilor si NATO”, a urlat Șoșoacă la liderul PSD, care a oprit conferință și a plecat.

Senatoarea a continuat apoi dialogul cu presa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.