Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciolacu spune că va candida la preşedinţia PSD şi şi-i doreşte în echipă pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu şi Paul Stănescu

stiripesurse.ro
Paul Stanescu Ciolacu

Marcel Ciolacu, în prezent preşedinte interimar al PSD, afirmă că va candida la funcţia de preşedinte al partidului la Congres şi spune că şi-ar dori să aibă contracandidaţi. Ciolacu mai spune că este "posibil” ca funcţia de preşedinte executiv al PSD să fie desfiinţată şi susţine că îi vrea în echipa sa pe Gabriela Firea, Sorin Grindeanu şi Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Realitatea Plus, că va candida pentru şefia PSD. El a precizat că înscrierile pentru funcţia de conducere a partidului se fac până vineri şi a spus că şi-ar dori-o pe Gabriela Firea "în echipa” sa.

"Mi-ar plăcea să am pe doamna Firea în echipa de la partid şi o susţin în continuare pentru funcţia de primar”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Citește și: VIDEO Dialog spumos între Marcel Cioalcu și Traian Băsescu: 'TB: NU mai vorbiți de mascaradă! PSD a dat jos doi premieri!/MC: Un succes extraordinar'

De asemenea, el a spus că şi-ar "dori mult" ca fostul premier Sorin Grindeanu să vină "în echipă” alături de el. Ciolacu a spus că ar fi "onorat” dacă Paul Stănescu ar "dori în continuare” funcţia de secretar general al PSD.

Marcel Ciolacu a adăugat că "este posibil” să se renunţe la funcţia de preşedinte executiv al PSD şi că doreşte cinci funcţii de vicepreşedinţi ai partidului.

"O să încercăm să avem o echipă cât mai eficientă în primul rând pentru examenul politic care urmează, respectiv alegerile”, a afirmat Ciolacu.

În ceea ce priveşte relaţia cu Victor Ponta, Marcel Ciolacu a spus: "Consider că este o relaţie bună, începem să creăm o încredere între noi”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.