Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș, atac la majoritatea PSD-ALDE: Li s-au cam înmuiat picioarele. Puterea actuală continuă să se teamă de reacția străzii

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos asociere opozitie

Dacian Cioloș susține, într-o postare pe Facebook, că, după ce presiunea publică a crescut, celor din majoritatea PSD-ALDE "li s-au cam înmuiat picioarele", făcând referire la declarațiile de luni ale liderilor celor două partide potrivit cărora nu va exista o ordonanță de urgență pentru modificarea Codului Penal.

"După condamnarea lui Liviu Dragnea, majoritatea PSD-ALDE amenința furios și cu disperare că va modifica repede codurile penale prin Ordonanță de Urgență.

Între timp dorința lor de a merge “până la capăt” s-a ciocnit de reacția fermă a cetățenilor.

După ce presiunea publică a crescut pare că li s-au cam înmuiat picioarele și sunt pe cale să renunțe la ideea unei OUG dar și la cea a asumării răspunderii guvernului în parlament pentru aceste modificări.
Asta arată că mobilizarea publică nu e în zadar și că puterea actuală continuă să se teamă de reacția străzii, a cetățenilor care nu sunt de acord cu furtul și legile trecute pe repede-înainte cu consecințe grave.

Pe termen mediu însă, România nu poate fi condusă de o majoritate politică ce stă la pândă pentru a-și trece legile în propriul interes în loc să guverneze pentru interesul general al românilor.
Acest guvern trebuie să plece iar apoi trebuie să ne gândim la organizarea alegerilor anticipate", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.