Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș și Barna intră în ring: alianța USR-PLUS organizează primul miting electoral în orașul considerat fief

Inquam Photos / Octav Ganea
Ciolos cu Barna

Alianța 2020 USR PLUS organizează primul miting electoral la Cluj Napoca pe data de 5 mai. La miting vor fi prezenți președinții celor două partide, Dan Barna și Dacian Cioloș, și candidații Alianței 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare.

Citește și: Sondaj CURS - Românii consideră că țara merge într-o direcție greșită, dar nu sunt foarte interesați de alegeri

“Mergem în capitala Ardealului să le spunem românilor că după doi ani și jumătate de hoție, acum au pentru prima dată șansa să își facă vocea auzită acolo unde contează cel mai mult, la vot. Alianța USR-PLUS are cea mai bună echipă de candidați, oameni noi în politică, dar care știu foarte bine cum funcționează instituțiile europene, oameni cu experiență de guvernare, manageri de succes și oameni inimoși din societatea civilă. Avem un plan concret pentru ceea ce vrem să facem în Parlamentul European, care urmărește recâștigarea încrederii în viitorul României ca parte a Uniunii Europene, dezvoltarea economică prin absorbția de fonduri europene și creșterea calității vieții prin asigurarea unor standarde europene în sănătate, educație și servicii sociale”, transmite președintele USR Dan Barna.

Mitingul electoral al Alianței va avea loc în Piața Unirii din Cluj-Napoca și va începe la ora 16:30. Participarea la eveniment este liberă.

„Ne-am unit în această alianță pentru că vrem să le dăm oamenilor decenți din România o alternativă care poate să câștige alegeri. Și sunt foarte mulți oameni decenți în România. Oameni muncitori, cinstiți, care își iubesc țara, care nu vor să plece, dar care s-au săturat de mizeria și nesimțirea din politica românească. De prea multe ori, oamenii decenți din România au fost nevoiți să aleagă răul cel mic ca să nu iasă răul mai mare. De data asta, oamenii decenți din România pot să voteze binele. Pe 5 mai îi așteptăm alături de noi pe oamenii decenți din Cluj”, declară Dacian Cioloș, președinte PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.