Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș, invitat în PNL și bun să candideze la viitorul Congres. Cine i-a deschis ușa la partid

facebook.com
Dacian Ciolos

A  fost curtat, adulat, folosit ca imagine si după alegeri rejectat  si transformat de liberalii cu instinct de  autoconservare în  singura cauză a  rezultatului dezastruos înregistrat la recentele alegeri parlamentare. Liberalii care  vor  să-și păstreze funcțiile se  înfioară numai la auzul ideii intrării lui în  partid, iar scenariul vânzării  partidului pe mâna  unui fost tehnocrat este pus la colț cu înverșunare de cei care sub masca reformei interne de partid, caută să-și  conserve  actualele poziții de conducere și sfere de influență în ce a mai rămas din noul PNL. Cu toate acestea, unii liberali au lansat  o invitație publică fostului premier Dacian Cioloș de a intra în partid și  a-și încerca forțele la viitorul Congres.

Vezi și: Judecătorii, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre cazul lui Dragnea

"Din punctul meu de vedere, Dacian Ciolos este binevenit in Partidul National Liberal. Cu conditia sa isi doreasca si el lucrul acesta. Ar fi fost mult mai bine daca facea pasul acesta inainte de alegerile parlamentare. Nu a fost sa fie. Cred, de asemenea, ca Dacian Ciolos poate sa candideze la orice functie in PNL in cadrul alegerilor din partid. Nimeni din PNL sau din afara lui, insa, nu poate sa ii promita ca va fi si ales. Acest lucru nu il pot decide decat membrii PNL care vor participa la Conventia Nationala a PNL", a anunțat Ludovic Orban pe Facebook.

Orban este  unul din primii liberali care și-a anunțat  intenția de a candida la viitoarele  alegeri interne, dacă își va  rezolva  până atunci, problemele  avute în  justiție. Conform unor  surse  din cadrul PNL, ideea  intrării lui Cioloș în partid și susținerii sale ca  alternativa cea mai bună  pentru preluarea șefiei acestui partid, este  susținută de lideri precum Gheorghe Falcă și Ilie Bolojan, care după ce  au pierdut hățurile din mână după parlamentare, încearcă acum să  câștige terenul pierdut prin sondarea pe piață a unor nume care ar putea ralia la cauza lor alți colegi de partid.

Vezi și: Se cer DEMISII: Gheorghe Piperea a găsit vinovaţii în scandalul 'gaura din buget'

Deocamdată însă, partizanii soluțiilor interne pentru șefia PNL au mai  mult succes și răspândesc la urechile cui vor  să asculte scenariul unui Cioloș indezirabil în  partid, mai ales de baza formată de simpli membri liberali, care se consideră în continuare trădați de cel a cărui platformă au îmbrățișat-o în campanie, dar care nu s-ar fi implicat îndeajuns în sprijinirea PNL și a candidaților acestuia  la  parlamentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.