Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș, răspuns tranșant pentru un reporter Antena 3: Orice candidat vom susține va fi cel care va câștiga și nu va fi cel de la PSD în niciun caz (video)

Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Ciolos asociere opozitie

Fostul premier Dacian Cioloș i-a dat un răspuns tranșant unui jurnalist de la Antena 3, fiind întrebat dacă îl susține pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat la alegerile din 2019.

Victor Ponta: Am decis să prezint o fotografie-avertisment pentru Dragnea (știe el că mai am multe) / știu că va înțelege mesajul meu, știu că moare de frică

”Reporter: Domnule Cioloș, v-am întrebat la început dacă l-ați susține pe Klaus Iohannis, care și-a anunțat recent candidatura, ați evitat să-mi dați un răspuns clar, ceea ce...

Dacian Cioloș: Dar de ce trebuie să facem noi un anunț la Antena 3 când și pe cine susținem, când și pe cine vom vota? Dumneavoastră insistați de ceva vreme, mai e un an și ceva până la alegerile prezidențiale. Fiți convins că veți afla, în momentul în care vom decide veți afla. Un lucru îl știți deja de la mine: orice candidat vom susține va fi cel care va câștiga și nu va fi cel de la PSD în niciun caz.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.