Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta: Am decis să prezint o fotografie-avertisment pentru Dragnea (știe el că mai am multe) / știu că va înțelege mesajul meu, știu că moare de frică

ponta dragnea

Victor Ponta a publicat, marți seara, un avertisment la adresa lui Liviu Dragnea! Alături de un text, Ponta a oferit și o poză cu el și cu Dragnea la una dintre vilele SRI, celebra K2.

“ A trecut un an și jumătate de cînd PSD deține majoritatea zdrobitoare, unică în postdecembrism, atît în Parlament, cît și în administrația publică... Liviu Dragnea și-a exprimat revolta că Statul paralel există. Cînd? Abia acum, cînd a fost condamnat, sînt sigur, în ciuda asigurărilor primite că nu va fi sau că va fi vorba de un soi de bălmăjeală. Păi pînă acum nu și-a dat seama că Statul paralel există?.. Adevărul e că pînă acum Liviu Dragnea nu s-a luptat cu Statul Paralel. A negociat cu statul paralel dosarele sale. Și instrumentele de contracarare a abuzurilor statului paralel – cum ar fi, de exemplu, Comisia SRI – au fost folosite doar ca instrumente de negociere” - este doar un citat din opinia publica mai jos de Dl Ion Cristoiu ( opinie pe care o consider absolut adevarata)!!!

Citește și: Vechea lege a asociaţiilor de proprietari a fost înlocuită: Ce reguli se vor modifica

Astept ca “harabagii” lui Dragnea sa spuna ca si Ion Cristoiu este “tradator” , vandut “Statului Paralel”, “securist” bla bla - poate o sa il sune Dragnea in emisiune la Antena 3 sa ii spuna direct?!?

Maine este o motiune de cenzura la adresa Guvernului / chiar daca nu exista sanse sa fie adoptata trebuie sa folosim acest moment pentru a discuta despre adevaratele probleme ale guvernarii : inflatia uriasa si cresterea creditelor, deficitul bugetar si comercial galopant, lipsa investitiilor publice si a absorbtiei fondurilor europene , politizarea si capusarea companiilor de stat, abandonarea proiectelor de infrastructura mare sau de mediu, samd!

Citește și: Mihai Fifor a făcut anunţul! Se pun la bătaie 200 de posturi-Despre ce este vorba

Il avertizez pe Liviu Dragnea sa nu paraziteze discutia de maine de la motiunea de cenzura cu acele minciuni stupide si propaganda sinistra a “luptei cu Statul Paralel” / Liviu Dragnea stie foarte bine ca acesta este o manipulare a consilierilor sai - nu a existat niciodata un “Stat Paralel” ci doar institutii ale Statului Roman care au functionat mai bine sau mai rau - iar Liviu Dragnea a luptat si lupta si azi sa intre in gratiile acestor institutii si sa negocieze cu acestea - iar atunci cand nu le poate folosi in interesul sau le ataca sub denumirea de “Stat Paralel” ; daca justitia l-a condamnat Dragnea intelege ca nu a “negociat” destul de bine cu “Statul”!

Spre deosebire de George Maior sau Eduard Helvig ( care au obligatia institutionala de a nu riposta la mizeriile lui Dragnea) eu am tacut din respect fata de Statul Roman si din jena de a “spala in public” rufele murdare ale “camaradului Liviu”!

Citește și: Indicele Robor nu dă semne să stagneze: A ajuns la cel mai mare nivel din mai 2014

Asa ca m-am decis sa prezint o fotografie - avertisment pentru Dragnea ( stie el ca mai am multe) / stiu ca va intelege mesajul meu, stiu ca moare de frica celor de care a spus ca nu ii este frica , si ii cer ca maine sa ne lasesa discutam in Parlament despre problemele guvernarii fara sa isi mai puna Propaganda sa ne intoxice cu marota “Statului Paralel” !”, e mesajul lui Ponta.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.