Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș dă vestea care va scoate fermierii români din minți: România primește mai puțini bani decât Polonia și Bulgaria

Parlamentul European
Dacian Cioloș

Europarlamentarul şi liderul REPER Dacian Cioloş a precizat că România va primi doar 10 milioane euro din rezerva UE drept compensaţii pentru producătorii supuşi şocului importurilor de cereale din Ucraina, lucru confirmat de comisarul pentru Agricultură, Janusz Wojciechowski. Astfel, ţara noastră primeşte mai puţin bani decât Bulgaria şi Polonia, chiar dacă România este principala rută de tranzit şi depozitare a grânelor din Ucraina.

Cioloș atacă PSD

„Avem azi confirmarea direct de la comisarul pentru Agricultură că România va primi doar 10 milioane de euro din rezerva UE drept compensaţii pentru producătorii supuşi şocului importurilor de cereale din Ucraina. Primim mai puţini bani decât Bulgaria şi Polonia, deşi suntem principala rută de tranzit şi depozitare a grânelor ucrainenilor”, a afirmat Dacian Cioloş, potrivit unui comunicat de presă al REPER. „S-a rezolvat, nu putem” este mesajul PSD pentru fermierii români ale căror interese nu au fost susţinute suficient la Bruxelles de ministrul Agriculturii Petre Daea, mai susţine Cioloş.

 

„I-am cerut vineri preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, să-l retragă pe Petre Daea pentru această umilinţă provocată fermierilor români şi României. De azi înainte, Marcel Ciolacu este responsabil pentru această umilinţă, pentru că ţine încă în funcţie oameni care nu pot apăra interesele cetăţenilor români în negocieri la Bruxelles. Se vor întoarce în ţară şi vor spune că UE e rea şi nu vrea să ne ajute. Aceleaşi minciuni ca să ascundă incompetenţa miniştrilor PSD. UE trage de noi să ne dea bani şi ai noştri nu înţeleg ce au de făcut, ăsta e adevărul dureros”, a conchis Dacian Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.