Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloş deplânge moartea lui Neagu Djuvara: S-a stins un om care ne-a arătat că onoarea, generozitatea, dragostea de ţară sunt pietre de temelie ale societăţii

Dacian Cioloș fes

Fostul premier Dacian Cioloş afirmă că moartea istoricului Neagu Djuvara reprezintă moartea unui om cât o lume, care a arătat că lupta pentru valori, onoare, curaj, generozitate, dragoste de ţară şi de oameni sunt pietrele de temelie ale unei societăţi sănătoase. "S-a stins Neagu Djuvara, istoric, filosof, om de cultură, romancier, diplomat...un om cât o lume. Un om care ne-a arătat că lupta pentru valori, onoarea, curajul în exprimarea ideilor, generozitatea, dragostea de ţară şi de oameni, sunt pietrele de temelie ale unei societăţi sănătoase. Drum bun, domnule Neagu Djuvara. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris Dacian Cioloş pe contul său de Facebook.

Istoricul şi filosoful Neagu Djuvara a murit la vârsta de 101 ani. Neagu Djuvara, a cărui viaţă fabuloasă s-a intersectat cu momentele decisive din istoria României din ultimul secol, înflăcărat liberal şi unul dintre cei mai expresivi urmaşi ai aristocraţiei româneşti, a fost una din personalităţile postdecembriste care a vorbit cel mai mult, mai bine şi cu patos autentic despre România şi blazonul ei, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.