Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș, despre polițistul Godină: A devenit un simbol pentru societate. Ar trebui să fie o lecție pentru Poliția Română

Marian Godina

Premierul Dacian Cioloș a fost prezent la lansarea cărții polițistului Marian Godină unde a declarat că îi oferă toată susținerea pentru că este un exemplu.

"Am evitat să vin pentru că este momentul dânsului şi nu vreau să rămână cineva cu impresia că premierul vrea să îşi asocieze imaginea cu un om de succes şi cu un om care-i apropiat de societate (...) Am decis, totuşi, să vin ca să fie foarte clar şi pentru dânsul şi pentru alţii că acest gen de comportament civic, autentic, chiar şi într-o instituţie însărcinată cu ordinea publică, are toată susţinerea Guvernului şi are toată susţinerea mea" a declarat premierul.

Dacian Cioloș a mai spus că Marian Godină a devenit un simbol pentru societate.

"Cred că în felul acesta societatea românească poate să se însănătoşească şi faptul că un om ca şi dumnealui, cu comportamentul pe care îl are, are atâta susţinere în societate, arată că tocmai asta aşteaptă oamenii: onestitate, profesionalism, autenticitate şi verticalitate în orice activitate, de jos până sus. Din punctul ăsta de vedere nu mă surprinde faptul că domnul Godină devine un simbol", a mai declarat premierul Dacian Cioloş.

Premierul a explicat că orice funcţionar public care va avea un comportament asemănător cu cel al lui Marian Godină se va bucura de sprijinul său.

"Pe de altă parte, sunt convins că fenomenul Marian Godină ar trebui să fie o lecţie şi pentru Poliţia Română, care, probabil că la început a fost ezitantă legat de reacţia pe care ar trebui să o aibă faţă de un astfel de fenomen (...) o comunicare sinceră şi autentică este în interesul unei instituţii care se vrea şi care este în serviciul public. Oricine din administraţia din România, cel puţin cât sunt eu prim-ministru, va avea toată susţinerea pentru acest gen de comportament", a mai spus Dacian Cioloş.

Poliţistul Marian Godină a lansat miercuri, la Biblioteca Centrală Universitară ”Carol I”, cartea ”Flashuri din sens opus” şi a explicat că prin această carte doreşte să schimbe imaginea poliţiei, dar şi să aducă oamenii legii mai aproape de cetăţeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.