Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș își anunță Cabinetul sâmbătă

Ciolos PMP

Prim-ministrul desemnat, Dacian Cioloș, va anunța sâmbătă componența Cabinetului pe care îl va supune votului Parlamentului.

Cioloș a făcut declarațiile după întâlnirea pe care a avut-o la sediul PSRO cu Mircea Geoană.

„Problema legată de investitură e rezolvată. Ne mai întâlnim când se vor stabili priorităţile, în special bugetul. Am rămas în contact permanent şi după investirea formală rămânem în colaborare. (...) Acest guvern tehnocrat are nevoie de o majoritate explicită. Trebuie să fie pus la adăpost de pseudoparteneri şi să nu fie santajat. Să aibă o majoritate explicită care să-l susţină”, a spus Mircea Geoană la finalul întâlnirii cu prim-ministrul desemnat.

De la sediul PSRO Dacian Cioloș a plecat spre sediul Mișcării Populare, unde a avut o întâlnire cu o delegație condusă de Traian Băsescu.

Ciolos PMP

La finalul discuției Traian Băsescu a menționat că i-a vorbit prim-ministrului desemnat despre prioritățile legislative ale Mișcării Populare:  modificarea legii alegerilor parlamentare, așa încât să fie respectat referendumul privitor la 300 de parlamentari, iar primarii să fie aleși în două tururi, adoptarea Legii Sănătății, respectarea Tratatului Fiscal și mărirea alocărilor pentru investiții.

„Cu certitudine vom fi un partid de opoziție, dar acum vrem să contribuim la stoparea crizei politice și să avem un Guvern”, a spus Traian Băsescu.

Premierul desemnat a purtat discuții și cu președintele PND Daniel Fenechiu, care are parlamentari, pentru a strânge voturile necesare învestirii noului Cabinet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.