Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș participă la lansarea cărții lui Marian Godină

ciolos2

Prim-ministrul Dacian Cioloș va participa miercuri, 24 februarie, la lansarea cărții polițistului Marian Godină.

Anunțul a fost făcut de către Biroul de Presă al Guvernului, care a făcut public programul premierului pentru această săptămână.

Potrivit acestuia, Dacian Cioloș se va întâlni astăzi, la ora 14, cu Sebastian Oprescu, preşedintele Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici, iar la ora 16.00 va participa în plenul Camerei Deputaţilor pentru discursul președintelui Klaus Iohannis. De la ora 17, premierul și președintele vor avea întâlnirea săptămânal, iar de la ora 18.30 Dacian Cioloș va participa la recepția de la Ambasada Statelor Unite ale Americii, cu ocazia primirii misiunii Consiliului de Afaceri Americano-Român.

Marți, 23 februarie, prim-ministrul își va începe programul la ora 10.00, când va participa la evenimentul „Îndrăgostiți de România – Cum au reușit românii întorși acasă”, care se va desfășura la Palatul Cotroceni, după care de la ora 11.15 va avea loc întâlnirea săptămânală cu vicepremierii Vasile Dîncu şi Costin Borc. De la ora 14.00, Cioloș va participa la ședința Comisiilor pentru cultură din Senat şi Camera Deputaților pe tema situației de la Societatea Română de Televiziune.

Miercuri, 24 februarie, de la ora 10.00, prim-ministrul va conduce ședința săptămânală de Guvern, iar de la ora 16.00 va avea o întâlnire cu Peter Tils, CEO Europa Centrală şi de Est al Deutsche Bank. Începând cu ora 18.00, Cioloș se va afla în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, unde va participa la lansarea cărții polițistului Marian Godină.

Joi, 25 februarie, șeful Executivului va participa, începând cu ora 9.30, la seminarul Societății Academice Române „Anul decisiv pentru reforma integrității publice”, iar de la ora 11.00 se va afla la Casa Armatei, unde va avea loc prezentarea Raportului anual al Direcției Naționale Anticorupție.

Pentru ziua de vineri prim-ministrul are programată participarea la Conferința Elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locală GAL pentru perioada de programare 2014 – 2020 a Uniunii Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.