Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cioloș schimbă 9 prefecți, nemulțumit de activitatea acestora

ciolosVictoria2

Guvernul a decis în ședința de joi, 18 februarie, schimbarea din funcție a 9 prefecți.

Decizia de astăzi vine ca urmare a nemulțumirii prim-ministrului Dacian Cioloș asupra activității celor schimbați. De asemenea, Cioloș declarase luni, în Camera Deputaților, că i-a anunțat pe prefecții și subprefecții care au  intenția să participe în alegeri să își dea demisia. Prim-ministrul le-a transmis și secretarilor și subsecretarilor de stat rămași din timpul Guvernului Ponta că nu va accepta ca aceștia să facă politică de partid.

UPDATE 15.31: Printre cei schimbați se numără prefectul județului Alba, Gheorghe Feneșer, prefectul din Argeș, Mihail Adrian Popescu, prefectul județului Bistrița-Năsăud, Ioan Ținteanu, prefectul din Botoșani, Costică Macaleț, prefectul din Brăila, Lucian Olteanu, prefectul din Dâmbovița, Ioan Marinescu, prefectul din Gorj, Alin Văcaru, Eugeniu Avram din Satu Mare sau Andrei Puică din Vaslui.

Screenshot_6

Dan Suciu, purtătorul de cuvânt al Guvernului, declarase în urmă cu o săptămână că vor urma schimbări masive în rândul prefecților:

„A fost o trecere în revistă a activității lor (a prefecților — n.r.) și o analiză a comportamentului, atât în ceea ce privește capacitatea de a reacționa, cât și dorința de a nu se implica politic în campania electorală. Sigur că această evaluare s-a făcut, vor urma în cel mai scurt timp, probabil până la finalul lunii, schimbări care vor viza un număr semnificativ de prefecți”, declarase Dan Suciu, citat de Digi24.

Sursa foto: mediafax.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.