Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Ciucu ACUZĂ Primăria Capitalei: 'În Sectorul 6 se întâmplă un fenomen ciudat, se fac lucrări inutile'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Ciprian Ciucu Nicușor Dan

Primarul Ciprian Ciucu susține că în Sectorul 6 se fac lucrări inutile. Acestea nu sunt anunțate și, probabil, sunt realizate de societățile din subordinea Primăriei Generale, spune Ciucu. Edilul șef a anunțat că a comandat o aplicație pentru a monitoriza toate operațiunile din Sectorul 6, anunță MEDIAFAX.

Primarul Ciprian Ciucu a dezvăluit faptul că nu a fost informat despre lucrările efectuate în jurul gurilor de canal de pe bulevardele din Sectorul 6. Este un fenomen ciudat, iar lucrările par a fi inutile, susține edilul șef.

„În Sectorul 6 se întâmplă un fenomen ciudat, inexplicabil d.p.d.v. logic. S-a umplut de astfel de lucrări, în jurul gurilor de canal de pe bulevardele principale. Pe noi nu ne-a notificat nimeni. Nu știm dacă le face Administrația Străzilor sau altcineva. Cele mai multe astfel de lucrări par evident inutile, toată operațiunea pare un sabotaj la adresa Primarului General sau cineva își face de lucru ca să deconteze niște lucrări aiurea. Cu oamenii lui Pandele si Firea nu vom face treabă”, a explicat Ciucu pe Facebook.

Citește și: Ioana Ene Dogioiu: ‘Presiunea externă nu mai permitea menținerea SIIJ în forma actuală. Miza devenise ce va veni după SIIJ’

Primarul Ciprian Ciucu a anunțat că a comandat o aplicație ca să afle ce lucrări se desfășoară în sectorul lui.

„Adiministrațiile PMB nu se simt niciodată datoare să înștiințeze și Primăria Sectorului 6 când fac lucrări, nu există o planificare și coordonare minimală, oricât m-aș strădui eu. Și toată lumea din Sectorul 6 mă întreabă pe mine, pentru că de obicei răspund. Am comandat o aplicație ca să punem toate aceste lucrări pe o hartă, ca să știm si noi ale cui sunt după ce Poliția locală îi va identifica pe toți acești operatori scăpați din mână și necoordonați”, a precizat Ciprian Ciucu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.