Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Deac: partida cu Sevilla poate fi meciul vieții mele

www.gsp.ro
Ciprian Deac

Mijlocașul CFR Cluj, Ciprian Deac, a spus că, pentru el, partida cu Sevilla de joi seara, din returul Europa League, este meciul carierei sale.

Ciprian Deac consideră că CFR Cluj se va autodepăşi şi jucătorii vor face tot ce le stă în putinţă pentru a ieşi victorioşi de pe Ramon Sanchez Pizjuan.

„Am simţit la meciul tur că au jucat la potenţialul lor maxim. E o echipă valoroasă. Dacă ei vor da 100%, noi vom încerca să dăm 150%. E clar că Sevilla este echipa favorită, dar noi vom încerca să compensăm prin dăruire. Nu am venit doar să jucăm acest meci, vrem să facem istorie. Întâlnim o echipă foarte bună. Eu aştept de mult acest meci, aştept să mergem în faza următoare, dar trebuie să fim realişti şi vom vedea ce se va întâmpla. Am fost supărat după meciul tur, cu mai multă atenţie puteam să obţinem victoria. Sperăm să nu mai avem asemenea momente, pentru că Sevilla este o echipă care, dacă nu eşti atent, te poate taxa în orice moment”, a spus Deac într-o conferință de presă.

Întrebat dacă acesta este meciul carierei sale, Deac a răspuns: „Da, cred că este şi pentru colegii mei. Dacă am trece în faza următoare ar fi cea mai mare performanţă din istoria clubului”.

Partida dintre Sevilla şi CFR Cluj se joacă joi de la ora 22.00. În partida tur, CFR Cluj-Sevilla s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar Deac a fost marcatorul golului pentru CFR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.