Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Șerban: Testarea prin sondaj a bucureștenilor, inițiată de primarul general al Capitalei, bagă în spaime guvernul liberal

Ciprian Serban/ Facebook
Ciprian Serban

Deputatul PSD, Ciprian Șerban, susține că, testarea prin sondaj a bucureștenilor, inițiată de primarul general al Capitalei, bagă în spaime guvernul liberal.

Citește și: Vești bune pentru tineri. Indemnizație de șomaj pentru cei care sunt absolvenți. Există însă o condiție

„Ne confruntăm din nou cu împotrivirea liberală la derularea proiectelor care nu sunt inițiate de membri sau simpatizanți ai partidului și care, de fiecare dată, ne demonstrează că urmăresc beneficii doar pentru PNL.

Opunându-se oricărui proiect al PSD, chiar dacă acesta este pentru sănătatea și siguranța cetățenilor, PNL perpetuează în programul lui de înlănțuire a drepturilor și libertăților omului, continuă umilirea românilor, abuzează de funcțiile și puterea obținute prin cerșit.

Altă explicație nu este pentru blocarea de către guvern, în ultimul moment, a testării prin sondaj demarată de primarul general al Bucureștiului, doamna Gabriela Firea, blocare survenită, în bătaie de joc, după ce au avut loc numeroase discuții, vizite și avizări pozitive din partea instituțiilor abilitate.

Prin rezultatele acestei testări s-ar fi văzut clar care este, de fapt, realitatea despre pandemie. S-ar fi cunoscut rata reală de infectare. Blocarea confirmă bănuielile că guvernul Orban nu a făcut altceva decât să măsluiască, în toată această perioadă, raportările oficiale despre evoluția pandemiei. Rezultatele ar fi confirmat că situația nu este atât de periculoasă cum încearcă Orban și cabinetul său să ne convingă, iar prelungirea stării de alertă, care are un efect devastator atât asupra economiei, cât și la nivel de individ, nu se justifică!

De asemenea, concluziile testării ar putea releva că restricțiile impuse au fost disproporționate, termenele stărilor de urgență și alertă prea lungi, am fost ținuți degeaba în case, iar economia fost distrusă de pomană, doar pentru că PNL nu a fost capabil să gestioneze această criză, eficient. Iar acum, o țară întreagă trebuie să plătească moftul PNL de a fi la guvernare și incapacitatea sa de a-i conduce destinele.

O susțin pe doamna Gabriela Firea în demersul său. Proiectul este preluat din practica țărilor civilizate și care au luptat real cu noul virus. Finalizarea lui ne-ar ajuta să înțelegem mai mult și mai bine cu ce ne confruntăm.

Cer public premierului Orban să dispună, deîndată, testarea anticorpi inițiată de primarul general Gabriela Firea! Altfel, vom acționa împotriva acestor dușmani ai României! Nu îi vom lăsa să continue sfidarea la adresa românilor! Coordonatorii instituțiilor cu atribuții în domeniu, Ministerul Sănătății și DSP vor fi acuzați de abuz în serviciu. Dacă ei au uitat că au fost numiți în funcțiile pe care le ocupă pentru a acționa strict în slujba cetățenilor, noi, PSD, le vom aduce aminte!

#testareCOVID-19

#Bucuresti”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ciprian Șerban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.