Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Marica, despre meciul Islanda-România din Liga Națiunilor: 'Speranța moare ultima'

ciprian marica

România mai are o șansă să ajungă la Campionatul European din 2020, să câștige ambele meciuri din plya-off-ul Ligii Națiunilor. Primul test al "tricolorilor" va fi cu naționala Islandei, în deplasare. În cazul unei victorii pe terenul nordicilor, pentru prima reprezentativă urmează o nouă deplasare, potrivit Mediafax.

În finala Diviziei A, România se va întâlni cu învingătoarea meciului dintre Bulgaria și Ungaria.

Citește și:  Mihai Fifor prevestește 'austeritatea' PNL după alegeri: 'Nu va majora pensiile și salariile, iar voucherele de vacanță nu vor mai fi date'

În urma tragerii la sorți, care a avut loc vineri, 22 noiembrie, la Nyon, Ciprian Marica a precizat că tricolorii, care deocamdată sunt fără selecționer, se pot bate de la egal la egal cu noridicii.

"Vom avea meciuri tari, mai ales că vedem România nu foarte bine. Suntem cu toţii sceptici, însă speranţa moare ultima. Islanda e o echipă cu care ne putem bate de la egal la egal, cred eu. Chiar dacă a reuşit să remizeze cu Turcia în deplasare şi chiar să câştige, acasă, cu Turcia. Vom vedea analiza noului selecţioner şi cum va aborda această partidă. Dar eu cred că România se poate bate de la egal la egal cu Islanda", a spus Ciprian Marica, imediat după tragerea la sorţi, conform sport.ro.

Islanda - România va fi la 26 martie, pe stadionul Laugardalsvöllur, din Reykjavik, arenă care are o capacitate de 15.000 de locuri, dintre care 9.800 pe scaune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.