Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Marica, despre situația de la FCSB: 'Mihai Stoica știa să îl țină pe Gigi Becali departe de echipă'

ciprian marica

Gigi Becali a ajuns într-un punct în care pare că numeşte doar antrenori care se supun ordinelor. De aceeaşi părere este şi Ciprian Marica, fostul jucător al FCSB-ului, care spune că după plecarea lui Mihai Stoica, omul de afaceri se va implica şi mai mult în conturarea echipei, anunță MEDIAFAX.

În afara omului plecat recent de la vicecampioana României, Laurenţiu Reghecampf era şi el capabil să îl ţină în frâu când venea vorba de implicarea patronului în atribuţiile antrenorilor. Când cei doi au lucrat împreună, Reghecampf şi Stoica, au reuşit să îl ţină departe pe Becali, tocmai pentru că ştiau cum să îi vorbească. ”Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica au reuşit să-l ţină, oarecum, puţin la distanţă, pe domnul Gigi Becali şi oarecum să-l ”fezandeze”. După ce au plecat dânşii, lucrurile au scăpat puţin de sub control. În acea perioadă pot să spun, nu în totalitate ce-i drept, pentru că simţi, dar atât Reghecampf cât şi Mihai Stoica reuşeau oarecum, împreună, să-l mai ţină din scurt şi să nu se implice atât de mult”, a declarat Ciprian Marica în emisiunea ProSport Live.

Citește și: Lider PNL: Majoritatea bugetarilor sunt praf la locul de muncă. Trebuie să dispară voucherele, tichetele de vacanț.

FCSB nu are antrenor principal de aproape trei săptămâni. După eşecul cu Alashkert, scor 3-2, Bogdan Andone şi-a anunţat demisia. Toni Conceicao a fost aproape de a prelua echipa, dar după ce a discutat timp de 10 minute cu Gigi Becali, a realizat că nu poate lucra în condiţiile propuse de patronul FCSB-ului. Andronache a rămas la cârmă, dar situaţia la club devine din ce în ce mai complicată. FCSB se află acum pe locul 11 în Liga 1, cu 4 puncte. Lider este CFR Cluj, cu 14 puncte. FCSB mai are şi -5 în dreptul golaverajului.

FCSB, sub comanda lui Vergiliu Andronache: 1-2 cu Astra, 0-0 cu Mlada Boleslav, 1-3 cu FC Voluntari, 1-0 cu Mlada Bolesav şi 1-2 cu Poli Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.