Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Marica vrea să plece definitiv din România

captura youtube
Ciprian Marica

Fostul fotbalist Ciprian Marica a declarat, într-o emisiune tv, că ia în calcul să părăsească România definitiv. Dezamăgit de cum evoluează lucrurile în țară, după ce a văzut cum funcționează totul afară, Marica spune că se gândește să se mute într-o țară civilizată, cel mai probabil Spania.

“La noi, lucrurile sunt la întâmplare, nu există o ordine, nu există reguli… Suntem departe de ceea ce eu am văzut afară și sigur că, din punctul ăsta de vedere, sunt puțin dezamăgit.” - a declarat Ciprian Marica la Digi 24.

Întrebat dacă vrea să plece definitiv, fostul internațional român a spus: “nu știu dacă în viitorul apropiat, incă mai trag nădejde că lucruile se vor schimba. Dacă voi vedea că nu, atunci… DA, mă gândesc să plec, iau în calcul (...) Din păcate, realizez că nu există un viitor sigur aici. Vedem legi care, chiar dacă au fost susținute și au avut trecere la un moment dat, sunt astăzi abrogate sau retroactiv sunt schimbate. Deci… cum ai putea să-ți creezi un viitor când regulile îți sunt schimbate chiar în timpul jocului?” - a spus Marica “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.