Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Tătărușanu ar putea rămâne la Nantes

www.fanatik.ro
Ciprian Tătărușanu Nantes

Ciprian Tătărușanu (33 de ani) era dat ca și plecat de la Nantes de presa din Franța, dar situația se poate schimba. Jurnaliștii din ”Hexagon” scriu acum că portarul naționalei României ar putea rămâne, potrivit Mediafax.

Vahid Halilhodzic (66 de ani), antrenorul echipei, are șane mari să fie demis la finalul sezonului, din pricina rezultatelor nu foarte bune din campionat. Astfel, oamenii din conducerea clubului ar putea intra într-o rundă de negocieri cu Tătărușanu. Ruptura dintre fostul FCSB-ist şi antrenor s-a produs de mai multă vreme, înainte de meciul României cu Suedia. Nu a apărat într-un duel din campionat, pe motiv că ar avea o problemă medicală, dar câteva zile mai târziu era titular la debutul naționalei în preliminariile Campionatului European din 2020. Lucru care l-a iritat teribil pe Vahid Halilhodzic, care ulterior l-a ținut mai mult pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului. S-a vorbit că s-ar putea întoarce în Serie A, că ar avea o oferă și de la o echipă din Ligue 1, Rennes, dar noul context l-ar putea face să rămână la Nantes.

Citește și: Mihai Teja: 'Eu doresc să continui, să-mi duc munca mai departe'

Ciprian Tătăruşanu evoluează din august 2017 la Nantes, fiind adus de la Fiorentina, pentru 2,5 milioane de euro. Până în prezent, acesta a fost folosit în 67 de meciuri, iar în acest sezon a apărat în 30 de partide, reuşind să îşi menţină poarta intactă în nouă dintre acestea.

Contractul lui Tătărușanu cu Nantes este scadent în vara acestui an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.