Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Tătărușanu vrea să plece de la Lyon; Nu mai este dispus să fie rezervă

www.gsp.ro
Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) nu mai este dispus să fie rezervă la Lyon și vrea să plece cu orice preț. Și-a înștiințat agentul de acest lucru și i-a cerut să îi găsească un alt angajament, definitiv. Portarul naționalei României nu acceptă un eventual împrumut, potrivit Mediafax.

Echipele interesate au început deja să îl contacteze pe impresarul jucătorului, Pietro Chiodi. Potrivit gsp.ro, formații din Serie A și Ligue 1 îl vor imediat pe Ciprian Tătărușanu.

"Contacte au existat în primul rând cu Sampdoria, dar, după schimbarea lui Di Francesco cu Ranieri, la mijlocul lui octombrie, discuțiile s-au împotmolit, fiindcă planul fusese făcut cu fostul antrenor", precizează o sursă pentru site-ul amintit.

Citește și: Vestea monitorizării lui Florinel Coman de către Manchester City nu l-a surprins pe Dan Petrescu: Mi se pare cel mai bun jucător din campionat

Nemulțumirile lui Tătărușanu au atins saturația după ultimul meci din Liga Campionilor. Chiar dacă portarul titular Anthony Lopes (29 de ani) a gafat decisiv în partida pierdută de Lyon, în deplasare cu Benfica, va continua să fie prima variantă, aspect care l-a făcut pe portarul român să ia decizia finală.

Tătăruşanu a ajuns la Lyon în vara acestui an. A semnat din postura de jucător liber de contract după ce îşi terminase înţelegerea cu Nantes. Ultimul meci oficial bifat de Tătăruşanu la echipa de club datează din 12 aprilie, când a fost integralist în Nantes – Lyon. La acel moment juca la Nantes, iar clubul său s-a impus cu 2-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.