Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Tătărușanu, INDIGNAT după dispariția incredibilă a fostului său coleg, Davide Astori: 'Este SCANDALOS. După o asemenea dramă...'

www.thesun.co.uk
Davide Astori

Portarul Ciprian Tătăruşanu a catalogat drept scandalos faptul că nu s-a ţinut un moment de reculegere pe Stade Velodrome, înaintea meciului OM - FC Nantes, în memoria fostului căpitan al echipei Fiorentina Davide Astori, decedat în noaptea de sâmbătă spre duminică.

"Este cea mai urâtă zi din viaţa mea. Un prieten a murit astăzi. Iar liga nu a vrut să ţinem un moment de reculegere pentru el. Pentru un jucător internaţional. De asta m-am enervat, nu pentru că n-am câştigat. Este lipsă de respect când un jucător moare şi tu nu ţii un moment de reculegere pentru el. Zero respect pentru el", a declarat Tătăruşanu, potrivit ouest-france.fr.

Citește și: Veşti TERIBILE ale procurorilor: S-a aflat cauza morţii lui Davide Astori - 'e ciudat'

"Este scandalos, este o lipsă de respect. După o asemenea dramă, fotbalul şi rezultatul trec în plan secund. Vor fi şi alte meciuri", a afirmat portarul lui FC Nantes, transferat în vară de la Fiorentina, conform AFP.

Formaţia FC Nantes, cu Ciprian Tătăruşanu integralist, a remizat, duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Olympique Marseille, în ultimul meci al etapei a XXVIII-a a campionatului Franţei. Golul oaspeţilor a fost marcat de Dubois, în minutul 11. Pentru Marseille a înscris Thauvin ‘90+5.

Căpitanul formaţiei Fiorentina, Davide Astori, a încetat din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu Udinese, din Serie A. Potrivit presei italiene, Astori, care avea 31 de ani, a murit în somn, anunță News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.