Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Tătărușanu a fost titular la Olympique Lyon în eșecul cu Nice, scor 1-2

www.gsp.ro
Ciprian Tătărușanu

Internaționalul român Ciprian Tătărușanu a fost titular în poarta lui Olympique Lyon, duminică, în eșecul suferit de formația sa pe terenul lui Nice, scor 1-2, în runda cu numărul 22 din prima ligă franceză, scrie Mediafax.

Olympique Lyon a evoluat în inferioritate numerică din minutul 22, după ce fundașul Fernando Marcal a fost eliminat pentru o ținere la marginea careului. În minutul 33, Nice a deschis scorul prin Kasper Dolberg, care a profitat de o respingere în față a lui Tătărușanu.

Formația românului a reușit să egaleze în minutul 45, când Karl Toko Ekambi a punctat pentru 1-1. Cinci minute mai târziu, egalitatea numerică a fost restabilită, după ce Adam Ounas a fost eliminat direct pentru un gest nesportiv.

Citește și: Antrenor CSM București: Este un moral mult mai bun acum pentru meciul din deplasare

Nice a reușit golul victoriei în minutul 64, când Kasper Dolberg l-a învins din nou pe Ciprian Tătărușanu, după o deviere reușită din careul mic.

Pentru Ciprian Tătărușanu a fost a patra prezență consecutivă în poarta lui Olympique Lyon, titularul Anthony Lopes nefiind recuperat după accidentare.

În urma acestui eșec, Lyon se află pe locul șase în prima ligă din Franța, cu 32 de puncte acumulate în primele 22 de runde. În runda următoare, miercuri, echipa lui Tătărușanu va primi vizita celor de la Amiens.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.