Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Tătăruşanu ar putea ajunge la Olympique Lyon

www.gsp.ro
Ciprian Tătărușanu

Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) îşi termină contractul cu Nantes la finalul acestui sezon, iar echipe importante din Europa au început să se intereseze de serviciile sale. Din câte se pare, ultimul nume mare care se interesează de portarul român este multipla campioană a Franţei, Olympique Lyon.

Situaţia tensionată dintre Tătăruşanu şi Nantes a început în urmă cu câteva luni, când antrenorul Halilhodzici s-a supărat pe român, chiar înaintea meciului Suedia - România. Portarul nu a apărat într-un duel din campionat, pe motiv că ar avea o problemă medicală, dar câteva zile mai târziu era titular la debutul naţionalei în preliminariile Campionatului European din 2020. Acest lucru l-a enervat pe Vahid Halilhodzic, care ulterior l-a ţinut mai mult pe banca de rezerve sau chiar în afara lotului. S-a vorbit că s-ar putea întoarce în Serie A, că ar avea o oferă de la Rennes, dar acum Lyon pare cea mai tentantă variantă.

Ciprian Tătăruşanu evoluează din august 2017 la Nantes, fiind adus de la Fiorentina, pentru 2,5 milioane de euro. Până în prezent, acesta a fost folosit în 67 de meciuri, iar în acest sezon a apărat în 30 de partide, reuşind să îşi menţină poarta intactă în nouă dintre acestea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.