Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Tătăruşanu i-a câștigat încrederea antrenorului de la AC Milan: 'Este matur şi experimentat şi va continua să joace bine'

eurosport.ro
ciprian tatarusanu

Stefano Pioli, antrenorul echipei de fotbal AC Milan, a declarat marţi că are mare încredere în portarul român Ciprian Tătăruşanu, care a juca în meciul de campionat de miercuri cu Salernitana, în condiţiile în care se prelungeşte absenţa titularului obişnuit dintre buturi, francezul Mike Maignan.

"Mâine va juca Tătăruşanu. Am mare încredere în el, este matur şi experimentat şi va continua să joace bine după ce a jucat bine", a spus Pioli într-o conferinţă de presă cu o zi înaintea meciului cu Salernitana, primul pentru echipa sa după reluarea Serie A, informează TuttoMercatoWeb.

În lipsa lui Maignan, Tătăruşanu a fost folosit în 12 meciuri ale lui Milan în acest sezon, dintre care opt în Serie A şi patru în Liga Campionilor, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă se ştie când va putea juca din nou Maignan, tehnicianul a răspuns: "În acest moment nu, evaluările pe care le facem ne spun că nu se poate forţa acum si de aceea nu pot indica un calendar pentru revenirea sa. Nu curând, pot spune cu siguranţă. (...) Nu putem risca să se accidenteze din nou: cicatricea nu s-a închis încă şi nu putem forţa".

Accidentarea suferită la gambă l-a împiedicat pe Maignan să participe cu naţionala Franţei la Cupa Mondială 2022.

Milan, campioana en titre din Serie A, este acum pe poziţia a doua a clasamentului, cu 33 puncte după 15 etape, la 8 puncte de liderul Napoli.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.