Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Tătăruşanu, mesaj pentru fani: 'Sper că sunteţi bine cu toţii. Încercaţi să staţi în casă pentru ca această perioadă dificilă să treacă mai repede'

www.fanatik.ro
Ciprian Tătărușanu Nantes

Portarul Ciprian Tătăruşanu a vorbit, într-un filmuleţ postat de Olympique Lyon pe Facebook, despre cum îşi petrece timpul în această perioadă de izolare şi i-a îndemnat pe fani să stea în casă, potrivit news.ro.

“Nu este uşor să stai toată ziua în casă, dar trebuie să facem asta ca să treacă această perioadă mai repede. Stau cu familia mea şi încerc să fac aproape lucrurile pe care le fac de obicei. Staful a trimis un program de pregătire pentru toată ziua, lucruri normale. În plus, avem nevoie să alergăm când avem oportunitatea. Eu urmez acest program, în plus am actiivtăţi cu copiii mei în grădină. Când am timp fac un mic tur cu bicicleta”, a spus Tătăruşanu.

Citește și: Anunț uriaș! Gigi Becali se implică în lupta contra coronavirusului

Întrebat ce filme şi seriale urmăreşte şi ce carte citeşte în această perioadă, el a răspuns: “Film… am văzut ieri un documentar despre nutriţie, “What the Health”. Ca serial urmăresc House of Cards şi Vikings, iar carte am citit Sapiens, o scurtă istorie a omenirii”.

Portarul are şi un mesaj pentru suporteri: “Sper că sunteţi bine cu toţii. Încercaţi să staţi în casă pentru ca această perioadă dificilă să se termine mai repede”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.