Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Tătărușanu va fi titular la Lyon și în partida cu Nice: Terrier, lăsat în afara lotului după ce a leșinat

www.gsp.ro
Ciprian Tătărușanu

Rudi Garcia, antrenorul echipei Olympique Lyon, a anunțat, marți, că portarul Anthony Lopes este în continuare indisponibil din cauza accidentării la umăr, astfel că internaționalul român Ciprian Tătărușanu va fi titular în partida cu Nice, de joi, din optimile Cupei Franței, anunță MEDIAFAX.

"Vom avea răbdare cu Antho Lopes, nu vrem să riscăm. Sunt multe meciuri și ne dorim să se întoarcă recuperat complet", a declarat Garcia.

Ciprian Tătărușanu se va afla la a treia partidă consecutivă ca titular la Olympique Lyon, după cele din Cupa Ligii Franței și campionat. În prima parte a sezonului, el a fost de fiecare dată rezerva lui Lopes.

Citește și: `Băi talent: nu-ți e rușine!`Fostul ministru al Educației în guvernul Boc a jignit grav un geniu al muzicii românești

De asemenea, Martin Terrier, mijlocașul lui Olympique Lyon, care a leșinat în timpul partidei cu Toulouse, de duminică, prăbușindu-se pe teren în prima repriză, a fost lăsat în afara lotului pentru partida cu Nice ca măsură de precauție.

Partida dintre Nice și Olympique Lyon, contând pentru optimile de finală ale Cupei Franței, este programată joi, de la ora 21:55.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.