Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ciprian Tătăruşanu, văzut de presă drept cel mai bun jucător al lui AC Milan în meciul cu Inter

Ciprian Tătăruşanu a fost văzut de presa italiană drept cel mai bun jucător al lui AC Milan în meciul de marţi cu Inter Milano, pierdut cu 2-1 de echipa sa în sferturile de finală ale Cupei Italiei, informează TuttoMercatoWeb, care i-a dat nota 7,5 portarului român, anunță AGERPRES.

Titular în condiţiile în care Gianluigi Donnarumma a fost suspendat, "Tătăruşanu a răspuns din nou prezent", notează site-ul citat. "Nu este Donnarumma, dar nimeni nu observă asta", scrie La Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 8.

Românul este lăudat şi de Corriere dello Sport, care l-a notat cu 7,5 şi a scris: "Dacă nu ar fi fost înfrângerea, ar fi fost noaptea sa, intervenţii salvatoare repetate."

Citește și: Elena Udrea reacționează după ce a fost acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită: Nimeni nu a luat niciun ban, nici macar nu s-a platit ceva

Tuttosport (nota 7,5) consideră că intervenţia cu piciorul din prima repriză a fost demnă de un portar de hochei, iar Corriere della Sera (nota 7) numără cel puţin cinci parade decisive ale lui Tătăruşanu.

Milan a condus cu 1-0 la pauză, graţie golului marcat de suedezul Zlatan Ibrahimovic (31), însă Inter a restabilit egalitatea în repriza secundă, prin belgianul Romelu Lukaku, care a transformat un penalty (71), iar apoi a dat lovitura în finalul jocului, prin danezul Christian Eriksen, autorul golului victoriei în urma unei lovituri libere (90+7).

AC Milan a evoluat în inferioritate numerică din minutul 58, după ce Ibrahimovic a văzut al doilea cartonaş galben, fiind eliminat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.