Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CIRC cu IZ de pește și fonduri europene, în plină pandemie: Primăria Brăila dă în judecată CJSU

ciocanel judecator

Primăria municipiului Brăila dă în judecată Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru că a impus o serie de restricții la Festival Peștelui organizat cu fonduri europene. Edilul șef al Brăilei susține că nu a fost consultat și că orașul riscă să să piardă finanțarea europeană, conform Mediafax.

Citește și: ALERTĂ Un oficial S&P anunță că România ar putea ajunge în categoria de rating 'junk'

 

Primăria Brăila va solicita în instanță suspendarea deciziei prin care Consiliul Județean pentru Situații de Urgență a impus o serie de restricții la Festivalul Peștelui. Este vorba despre un eveniment organizat cu fonduri europene începând de joi până duminică pe Faleza Dunării.

Primarul Marian Dragomir susține că nu a fost consultat și că este o decizie greșită care ar putea duce la pierderea finanțării europene. Pe ultima sută de metri, CJSU a permis consumul produselor alimentare la restaurantele din zona în care se organizează festivalul.

„Noi nu am fost invitați să participăm la ședința comitetului. Nici nu am fost consultați. Ei, prin măsurile pe care le-au luat, periclitează organizarea unui festival realizat cu fonduri europene. Au introdus restricții într-o zonă mai mare decât locul în care se organizează festivalul, au afectat și alți comercianți. Oricum, au făcut un mic pas înapoi și au permis consumul alimentelor la mesele din restaurante, bineînțeles cu respectarea normelor sanitare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul orașului Brăila, Marian Dragomir.

Festivalul Peştelui este un eveniment al Primăriei Brăila, finanţat din fonduri europene și ajuns la a doua ediție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.