Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Circ în Parlament! Liderul PMP s-a dezlănțuit: 'Fac apel la bărbăția liderilor din PSD să nu fugiți de vot'

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Liderul PMP, Eugen Tomac, a făcut apel, miercuri, în ședința de plen, la ”bărbăția” parlamentarilor PSD să nu blocheze solicitarea opoziției de revocare din funcție a președintelui Liviu Dragnea șli a vicepreședintelui Florin Iordache și să o supună votului, deoarece ”plenuol e suvernan”.

”Vă propuneum, așa cum a invocat și dl Suciu, la bărbăția din PSD. (...) Vreau să vă supun atenției un lucru important. Când nu v-a convenit ați intors voul în plen de câte ori ați vrut până când a iesit cum v-a interesat. Fac apel la bărbăția liderilor din PSD să nu fugiți de vot și să supuneți acum în plen. Plenul este suveran și poate accepta acum sau nu revocarea dlui. Iordache din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților. Doi, solicit ca pe ordinea de zi să fie introdusă și supusă votului în plen revocarea președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea. Vă rog să supuneți la vot”, a cerut și liderul PMP, Eugen Tomac, conform Mediafax.

Victor Ponta, contre cu Florin Iordache, în Parlament: PSD-ul atacat cu propriile decizii din trecut

Vicepreședintele Camerei Deputaților Florin Iordache a afirmat, miercuri, că cererea Opoziției privind revocarea din funcție a președintelui și a unui vicepreședinte ai Camerei Deputaților, Liviu Dragnea și a sa, nu este regulamentară, acuzând inițiatorii de deficiențe în a înțelege regulamentul.

Prim-vicepreședintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut, miercuri dimineață, în ședința de plen a Camerei Deputaților, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. De asemenea, ea a cerut și revocarea lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.